Amika hårvårds linje shampo balsam inpackning säljs hos frisör i Stockholm Salong Rocio i Alvik / Bromma

Nu erbjuder jag Amika’s färgsprakande produkter i salongen!

Nytt för i år: Nu erbjuder jag Amika’s härliga hårvårdslinje i Salongen. Linjen erbjuder tio olika kollektioner för att möta alla olika hårtyper och behov. Amika grundades av kreatörer, stylister, kemister och produktentusiaster som slog sig samman för att skapa något nytt och oväntat. Kom in på salongen så berättar jag mer om denna färgsprakande hårvårdslinje. Välkommen!

Salong Rocio har klippning bromma stockholm alvik jul rabatt erbjudande

God jul och gott nytt år!

En riktigt god jul och gott nytt år önskar Salong Rocio alla gamla och nya kunder. Tack för det här året, vi ses 2023. Salongen öppnar som vanligt igen den 9 januari, välkomna!

Salong Rocio Frisör schampo balsam inpackning lotion Bromma Stockholm

Nyheter från Gold!

Just nu erbjuder jag utöver Gold’s ordinarie sortiment för hår även lyxig handtvål och lotion. Jag har smygstartat med olika present idéer inför julen. OBS begränsat antal. Välkommen in på salongen och kika!

Sommar stängt vecka 28-32 Salong Rocio frisör Bromma Stockholm Alvik

Sommar stängt vecka 28-32

Salongen håller sommar stängt vecka 28-32 och jag önskar alla nya och gamla kunder en riktigt härlig semester och ledighet. Salongen öppnar som vanligt igen den 15 augusti. Glad sommar!

Salong Rocio hår och klippning bromma stockholm alvik

Gott nytt 2022!

Nu lägger vi 2021 bakom oss och blickar fram emot ett nytt härligt år och nya möjligheter. Från den 10/1 har salongen öppet som vanligt. Välkommen in!

Salong Rocio Frisör hår naglar extensions makeup förlängning i Bromma Stockholm Alvik. Inför brud & fest COVID 19

Rutiner kring Covid-19

Jag har vidtagit särskilda åtgärder gällande Covid-19 i salongen enligt folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer. Jag jobbar självklart med munskydd och visir samt använder handsprit regelbundet för maximal hygien och minskad smittspridning. I salongen tar vi bara emot en kund i taget. Hos mig kan du känna dig trygg. Välkommen in på salongen.